Nu bygger vi en hundhall tillsammans!

Alla Malmös hundar väntar på en hundhall.

Alla Malmös hundar väntar på en hundhall!

Vi drömmer om en mötesplats för människor och hundar i centrala Malmö. En plats där vi kan träna året runt, skyddade från väder och vind. Där alla typer av hundar och människor är välkomna. En plats där vi utgår från en modern hundsyn, som tar utgångspunkt i vetenskapliga rön och tillämpas utifrån etiska överväganden som alltid sätter hundens välmående i främsta rummet. Denna moderna hundsyn önskar vi också sprida vidare!

Vi är ett gäng hundnördar som ser behovet av en sådan träningshall och som är beredda att jobba för att skapa och driva den. Men vi behöver din hjälp! Vi är övertygade om att det finns massor av personer i Malmö/Sverige/världen som delar vår dröm om en hundhall präglad av belöningsbaserad hundträning. Men för att uppnå drömmen måste vi samla in pengar till uppstarten.

Vi beräknar att vi kommer att behöva minst 100 000 kronor för att täcka den första tidens driftskostnader, renovering och utrustningsinköp. Därför har vi dragit igång ett crowdfunding-projekt eller helt enkelt en gräsrotsfinansiering. Planen är förstås att vi snabbt ska klara oss på egen hand och börja fylla bokningslistan med hundägare, föreningar och företag som vill använda vår hall!

Status för insamlingen just nu är:

23 800 / 100 000

 

Just nu tar vi inte emot några donationer.

Kommentarer inaktiverade.