Nu bygger vi en hundhall tillsammans!

Alla Malmös hundar väntar på en hundhall.

Alla Malmös hundar väntar på en hundhall! Bidra med din donation till pg 739110-5 eller via Swish nr 1230997916.

Vi drömmer om en mötesplats för människor och hundar i centrala Malmö. En plats där vi kan träna året runt, skyddade från väder och vind. Där alla typer av hundar och människor är välkomna. En plats där vi utgår från en modern hundsyn, som tar utgångspunkt i vetenskapliga rön och tillämpas utifrån etiska överväganden som alltid sätter hundens välmående i främsta rummet. Denna moderna hundsyn önskar vi också sprida vidare!

Vi är ett gäng hundnördar som ser behovet av en sådan träningshall och som är beredda att jobba för att skapa och driva den. Men vi behöver din hjälp! Vi är övertygade om att det finns massor av personer i Malmö/Sverige/världen som delar vår dröm om en hundhall präglad av belöningsbaserad hundträning. Men för att uppnå drömmen måste vi samla in pengar till uppstarten.

Vi beräknar att vi kommer att behöva minst 100 000 kronor för att täcka den första tidens driftskostnader, renovering och utrustningsinköp. Därför har vi dragit igång ett crowdfunding-projekt eller helt enkelt en gräsrotsfinansiering. Planen är förstås att vi snabbt ska klara oss på egen hand och börja fylla bokningslistan med hundägare, föreningar och företag som vill använda vår hall!

Status för insamlingen just nu är:

23 800 / 100 000

Besök vår Facebooksida för mer detaljer kring donationerna!

Vill du bidra till att bygga en hundhall i Malmö? Alla bidrag, stora som små är välkomna. Eftersom vi tycker om att arbeta belöningsbaserat kommer alla som donerar 150 kronor eller mer att bli belönade. Alla som deltar i vår gräsrotsfinansiering, oavsett antal kronor, kommer att omnämnas i skrift  (om man inte önskar vara anonym).

Malmö Hundhalls belöningsnivåer:

DIAMANT: 15 000 kronor eller mer.
Livstids tillgång till hundhallen vid öppna träningstillfällen eller enligt särskild överenskommelse för privat bruk.
Inbjudan till VIP-event innan öppnandet av hundhallen.
★ Ett års medlemskap i Malmö Hundkamrater.

yippen_med_stalar_200x267

Donera du också!

GULD: 1 500–14 999 kronor.
Klippkort giltigt för deltagande vid öppen/egen träning i hundhallen: 15 gånger.
Inbjudan till VIP-event innan öppnandet av hundhallen.
★ Ett års medlemskap i Malmö Hundkamrater.

SILVER: 500–1 499 kronor.
Klippkort giltigt för deltagande vid öppen/egen träning i hundhallen: 7 gånger.
Inbjudan till VIP-event innan öppnandet av hundhallen.
★ Ett års medlemskap i Malmö Hundkamrater.

BRONS: 150–499 kronor.
Prova-på-tillfälle: Delta gratis en gång vid öppen träning i hundhallen.
★ Ett års medlemskap i Malmö Hundkamrater.

För att donera till byggandet av Malmö Hundhall kan du antingen sätta in valfritt belopp på föreningens plusgiro 739110-5 eller använda dig av Swish, nr 123 0997 916. Glöm inte ange ditt namn (om du inte vill vara anonym) och ”Gåva” på betalningen!

Tack på förhand för din donation! Håll utkik här på hemsidan och på vår facebooksida, där vi fortlöpande kommer att redovisa hur vårt projekt framskrider. Vi ses i den framtida hundhallen!

Kommentarer är stängda